spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dijous, 17 d'agost de 2017

Alfred Bosch denuncia la inoperància del govern Colau per afrontar la situació dels veïns dels narcopisos

El president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha exigit aquest matí a l’equip de govern que “s’arremangui de manera immediata” per resoldre la situació que viuen els veïns de Ciutat Vella a causa dels narcopisos, on s’estan estenent i ocupant les xarxes de venda de droga. Els afectats “estan vivint un veritable turment, són uns autèntics herois i el que estan passant és inacceptable”, ha dit.

Bosch ha denunciat la passivitat de l’equip de govern davant d’aquest fenomen. “No és només la incapacitat de gestionar-lo, sinó que directament és una realitat que neguen”, ha assenyalat. I ha recordat, en aquest sentit, que Esquerra Republicana ja va denunciar la problemàtica dels narcopisos “ara fa un mes i mig, en el plenari de Ciutat Vella”. La situació és encara més greu, diu Bosch, des del moment que alguns dels immobles afectats són de propietat municipal.

Els propis veïns han denunciat la situació de l’immoble del carrer de l’Om 9, propietat del Patronat Municipal de l’Habitatge, i dels edificis del carrer Robador 33 i 45, en el primer cas íntegrament municipal, i en el segon, en part.

Pel portaveu republicà a l’Ajuntament de Barcelona és urgent que l’equip de govern es reuneixi amb els veïns i que, a través de la coordinació entre Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra, es denunciïn els casos on s’estigui apreciant conductes delictives i portar-ho als tribunals. “Ens hi va, també, recuperar la possessió d’immobles de titularitat pública”, ha dit Bosch.

El grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Barcelona ha presentat una bateria de preguntes per instar el govern “a aclarir immediatament què pensa fer” davant d’aquesta situació d’emergència. Fa molt temps, ha insistit Bosch, que els veïns es queixen. “Són uns herois que aguanten el que no hauria d’aguantar cap ciutadà de Barcelona, i ara mateix estan passant un dels pitjors estius de la seva vida”.

 

Alfred Bosch, aquest dijous al matí en un acte al barri de Gràcia
Alfred Bosch, aquest dijous al matí en un acte al barri de Gràcia

© 2021 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web