spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimecres, 7 de setembre de 2005

Bonàs trasllada al PSOE les prioritats d'Esquerra en Medi Ambient, que inclouen un carril bici al llarg de l'Ebre

Una delegació d'ERC, encapçalada per la seva portaveu en Medi Ambient, Rosa Maria Bonàs, ha mantingut avui una reunió de treball amb representants ministerials i del PSOE per avançar en les qüestions medioambientals pels Pressupostos Generals de l'Estat per al 2006. Entre d'altres, Esquerra reclama la creació d'un carril per peatons i bicicletes al llarg de tot el curs de l'Ebre.

Bonàs ha qualificat la trobada de "fructífera i positiva" perquè s'han acostat posicions en qüestions relacionades amb els recursos hídrics i la preservació de les costes. En una propera reunió, encara per concretar, ERC plantejarà les seves propostes per a la implantació i promoció d'energies renovables que donin continuïtat al paquet de partides pactades amb el PSOE i IU als comptes del 2005.

En la reunió d'avui, PSOE i ERC han coincidit en la necessitat de crear un carril per a peatons i bicicletes que recorri tot el curs fluvial del riu Ebre, des del seu naixement fins a la seva desembocadura al Delta. Esquerra també ha posat sobre la taula la necessitat d'accelerar la construcció de la depuradora de Sueca (País Valencià) així com una partida específica per a la recuperació del litoral de Tarragona i dels camins de ronda de tota la costa mediterrània.

També han consensuat mantenir els imports de les partides pactades en els PGE del 2005 i que no s'han pogut executar per problemes tècnics o administratius com una dotació per a les rieres del Maresme o la restauració d'un tram del riu Llobregat entre Martorell i Rubí.

Rosa Maria Bonàs
Rosa Maria Bonàs

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web