spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dissabte, 8 de juliol de 2017

Bosch: "Construïm la República de la diversitat, que ens portarà molt més enllà en la lluita per les llibertats"

Esquerra Republicana ha participat aquesta tarda en la 10a edició del Pride Barcelona, que enguany ha centrat les seves reivindicacions en el combat contra la LGTIfòbia al món de l'esport. Abans de començar l'acte, el president del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha posat en valor el Pride Barcelona, “la festa de la diversitat, a la qual no podem faltar tots aquells que defensem la llibertat sexual”.

Bosch també ha volgut recordar que “enguany es compleixen 40 anys de la primera manifestació a Barcelona en defensa dels drets de les persones LGTBI, la mítica manifestació que va tenir lloc a les Rambles”. El líder republicà ha reivindicat la necessitat de “construir una República de la diversitat, que ens portarà molt més enllà en la reivindicació de la lluita per les llibertats”.

Per part d'Esquerra Republicana, que ha participat a la mobilització amb una carrossa pròpia, també hi han assistit, entre d'altres, Mireia Mata, vicesecretària general d'Entorn, Gestió del Coneixement i Dones, Alba Vergés, secretària de Salut i Benestar, Xavier Florensa, coordinador LGTBI, i Robert Fabregat, president d'ERC-Barcelona.

Esquerra Republicana al Pride Barcelona
Esquerra Republicana al Pride Barcelona

© 2021 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web