spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dijous, 10 d'octubre de 2013

Bosch: ‘El Castor ha de tancar, només ha portat por a les cases de la gent’

El portaveu d'Esquerra Republicana, Alfred Bosch, ha reclamat al ministre d’Indústria i Energia, José Manuel Soria que tanqui el projecte Castor perquè només ha servit per a ‘portar la por a les cases de la gent’.

Bosch ha denunciat que s’ha ignorat els alcaldes de l’Ebre, i ha criticat al ministre per defensar el projecte amb informacions de tècnics que ‘van ignorar les informacions que li van arribar des de l’empresa que Shell que feia l’explotació petrolera als anys 80, així com a l’observatori de l’Ebre, els alcaldes o fins i tot les iniciatives que ha impulsat Esquerra Republicana des que l’any 2007 s’impulsa el projecte’.

El portaveu independentista ha criticat al ministre perquè ‘han posat por a la gent, la gent se sent insegura a la seva pròpia casa. No és que discrepin, és que han posat la por al cos de la gent’ i ha afegit que ‘apel·lo a la seva consciència, no tot val per un contracte. La majoria de la gent no dorm contracte. No demanem ajuda, no demanem diners, demanem que deixin a la gent viure en pau’.

Bosch ha fet un repàs d’un projecte que impulsà Josep Piqué com a ministre i que va seguir Birulés i que continuà amb els ministres socialistes Clos, Montilla, Narbona, Sebastián i ha recordat que va ser Rodrigo Rato qui va portar ACS fins a la gestió del projecte i li ha preguntat al ministre ‘per què vostè el va reiniciar quan va dubtar sobre si reiniciar el projecte o aturar-lo’.

El Castor és un projecte ‘faraònic, amb una tecnologia incerta’ i ‘l’havíem advertit quan vam acompanyar als alcaldes de la zona a reunir-se amb vostè’ però no van fer cas i en trobem aquí ‘més de 500 terratrèmols després’.

Alfred Bosch
Alfred Bosch

VÍDEOS

10.10.2013
Bosch: 'El Castor ha de tancar, només ha servit per portar la por a les cases de la gent'
VEURE
© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web