spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimecres, 12 d'agost de 2009

Carod assisteix com a president en funcions de la Generalitat a la capella ardent de Dani Jarque

El vicepresident del Govern i president en funcions de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha assistit aquesta tarda a la capella ardent pel capità del RCD Espanyol, Dani Jarque, per traslladar el condol i el suport del Govern als familiars i a l’equip. ‘Des del Govern som aquí per compartir el dolor amb tota la família i amb l'afició de l'Espanyol en uns moments en què la tragèdia ha servit perquè poguéssim veure els enormes valors i la dimensió més humana i solidària de l’esport’. Josep -Lluís Carod-Rovira ha traslladat el condol als familiars de Jarque i al club, acompanyat del secretari general del Departament de la Vicepresidència, Rafel Niubò, i la secretària general de l’Esport, Anna Pruna.
 
El vicepresident del Govern i president en funcions de la Generalitat ha lamentat ‘la tragèdia’ de la mort del fins ara capità de l’equip, ‘no només pel món de l’esport sinó també pel conjunt de la societat en general, i més quan es tractava d’una persona jove, amb tota una vida per davant, amb un futur professional molt prometedor i esperançador i apunt de ser pare’.
 
Després que fa una setmana el club inaugurés el nou Estadi Cornellà-El Prat, on avui s’ha instal·lat la capella ardent, el vicepresident del Govern ha manifestat el seu desig que ‘continuï tota la força i la il·lusió que representava el capità de l’Espanyol en aquesta nova etapa’. Segons Josep-Lluís Carod-Rovira, ‘el millor homenatge que pot fer la resta de l’equip, tota l’afició, és donar suport a la plantilla de l’Espanyol i sobretot que el pessimisme i el derrotisme no s’apoderin en cap moment de l’afició’. En aquest sentit ha afegit que ‘l’Espanyol és un gran equip, és un equip de llarga tradició esportiva al nostre país i a tot Europa i ha de continuar en aquesta direcció’. I ha reiterat el suport del Govern al club: ‘com s’ha vist en els bons moments però també en els moments difícils l’Espanyol sap que té al seu costat el Govern de Catalunya per tot allò que li pugui ser d’utilitat’.
 
Des de dissabte a la nit el secretari general de la Vicepresidencia, Rafel Niubò, i la secretària general de l’Esport, Anna Pruna, han estat en contacte permanent amb el club per ajudar en les tasques de repatriació del cos de Jarque, que finalment ha arribat aquesta matinada a Barcelona procedent de Florència, amb una delegació encapçalada pel president del RCD Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, i el secretari general de la Vicepresidència. En aquest sentit Josep-Lluís Carod-Rovira ha recordat que des del Govern s’han fet ‘totes les gestions al nostre abast per facilitar els tràmits amb perfecte coordinació amb el govern de l’Estat’, uns ‘tràmits que en condicions normals haurien durat pràcticament una setmana i que s’han pogut resoldre en dos dies, per bé que aquests dos dies a tots se’ns han fet eterns’.

Josep-Lluís Carod-Rovira
Josep-Lluís Carod-Rovira

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web