spotify instagram youtube Twitter Facebook
Diumenge, 9 d'agost de 2009

Carod lamenta la mort de Jarque, representant de la ‘força i il·lusió’ de la nova etapa de l’Espanyol

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha lamentat avui la mort del capità del RCD Espanyol, Daniel Jarque, i ha traslladat el sentiment de pèrdua a tots els aficionats de l’equip, la junta directiva i familiars del jugador.

Així mateix, ha dit que la mort de Jarque representa ‘la pèrdua d’un jugador que representa la força i la i·lusió’ de la nova etapa del RCD Espanyol, després de la inauguració la setmana passada del nou estadi de Cornellà-El Prat.

Carod ha assenyalat que Jarque estava ‘format en la pròpia base’ i que ‘estava cridat a ser un dels millors jugadors en la seva posició’. El vicepresident ha dit que el Govern s’ha posat a disposició de l’Espanyol per realitzar les gestions necessàries per agilitzar els tràmits burocràtics necessaris com el retorn del cos a Catalunya.

La secretaria general de l’Esport, Anna Pruna, també es va posar en contacte ahir a la nit amb la junta directiva del club a la que va fer arribar el condol del Govern i els va oferir el seu recolzament. Va dir que la mort del jugador és ‘una dramàtica pèrdua pel futbol i l’esport de Catalunya’.

Josep-Lluís Carod-Rovira
Josep-Lluís Carod-Rovira

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web