spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dijous, 8 de maig de 2014

Catalunya Sí presenta les propostes de la candidatura en matèria cultural per a les eleccions al Parlament Europeu

La coalició Esquerra Republicana – NECat – Catalunya Sí ha presentat aquest matí en un acte dut a terme davant del MACBA les propostes en matèria cultural de cara a les eleccions europees. El cap de llista de la coalició, Josep-Maria Terricabras, ha estat l'encarregat d'exposar les principals propostes: 'harmonitzar l'IVA cultural superreduït al 4% pel conjunt de la UE, promoure l'excepció cultural europea, incentivant la creació, producció i distribució cultural europea per cohesionar el primer mercat cultural audiovisual mundial, i augmentar el pressupost europeu de cultura i crear un Consell Europeu de la Cultura amb facultats per dur a terme projectes de desenvolupament cultural'.

Terricabras ha improvisat una variant de la famosa frase d'Ovidi Montllor: 'Hi ha gent a qui no agrade que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no agrada que es parle, s'escriga, es pense o es vote'.

També ha intervingut a l'acte el president de Catalunya Sí, Alfred Bosch, que ha afirmat que 'a Europa també volem treballar perquè som europeus i volem que Europa ens ajudi a que la nostra gent tingui una feina digna'. Per la seva banda, la diputada al Parlament Gemma Calvet ha posat Catalunya Sí com 'exemple de compromís amb la política activa i d'obertura a la societat civil'.

A l'acte, presentat per Toni Albà, han intervingut diversos membres de Catalunya Sí, com ara Pep Cruanyes, Josep Maria Reniu, Joan Masferrer i Germà Capdevila. L'acte ha servit també per donar la benvinguda a les noves incorporacions a la plataforma: Juanjo Puigcorbé, Peyu i Carme Teixidó. El jutge Santiago Vidal ha excusat la seva absència amb una nota que ha llegit el presentador, on explicava que no ha pogut assistir per la situació creada arran de la citació per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Acte de Catalunya Sí al MACBA
Acte de Catalunya Sí al MACBA

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web