spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimecres, 9 d'abril de 2014

Els nous impostos ambientals ens situaran a l’alçada dels països europeus més moderns

El diputat d’ERC, Marc Sanglas, ha volgut posar l’accent dels nous impostos ambientals en la ‘voluntat de gravar activitats mediambientalment nocives i cercar un retorn a la societat’. Aquests impostos,‘sense voler abandonar aquesta part fiscal han de servir també per a intentar corregir algunes activitats o actituds que són més perjudicials per al medi ambient, limitant-ne els seus efectes nocius’.

Marc Sanglas ha destacat que ‘és des d’aquest punt de vista que entenem que els impostos mediambientals, tot i tenir i perseguir com a finalitat la millora dels factors mediambientals, no es poden convertir en impostos finalistes. L’anomenada economia verda ha de ser entesa en el seu conjunt com a un element dinamitzador i estimulant de l’economia en molts sectors, amb una visió molt transversal, ja que en el fons qualsevol activitat humana és susceptible de tenir afectacions mediambientals'.

El diputat d’ERC ha assegurat que ‘els nous impostos ambientals són una mostra més del gir a l’esquerra que ERC propicia en el seu acord d’estabilitat parlamentària i ens apropen als governs europeus més moderns i progressistes que ja actuen a nivell fiscal amb mesures de caire mediambiental’.

El diputat d'ERC, Marc Sanglas
El diputat d'ERC, Marc Sanglas

© 2022 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web