spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dijous, 24 d'abril de 2014

ERC demana que segueixi la col·laboració entre eurodiputats catalans

El president del Grup Parlamentari d’ERC, Oriol Junqueras, durant la sessió de control del Parlament ha demanat al Govern que ‘atès que les properes setmanes hi haurà eleccions europees, una cita important per la societat catalana, i que els futurs eurodiputats tindran molta feina a poder defensar els interessos dels catalans voldríem que treballessin en conjunt com han vingut fent els darrers anys i esperem que el Govern col·labori en aquesta tasca a l’hora de defensar aquests interessos’.

Junqueras ha destacat que ‘els darrers dies a través dels mitjans hem tingut oportunitat de sentir la preocupació reiterada de les institucions europees pel dèficit espanyol, per l’ús pervers dels fons de reserves de la seguretat social que s‘ha fet servir per garantir l’elevadíssim deute espanyol i per tapar el dèficit’.

El president del grup Parlamentari d’ERC ha explicat que ‘aquest dèficit es manté en xifres elevadíssimes malgrat el patiment dels ciutadans. Un patiment provocat per la crisi i que l’injust sostre de dèficit imposat per l’Estat espanyol fa recaure en ensenyament, sanitat, polítiques socials que no compten amb el pressupostos necessari per adaptar-se a aquesta situació de patiment’. ‘I mentre, ha explicat Junqueras, l’estat espanyol continua malbaratant quantitats ingents de recursos i no lluita contra el frau fiscal. I per altra banda es permet d’anunciar que compten amb un coixí de 5000 M d’euros que pensen fer servir per rebaixar els impostos als que més tenen i menys paguen’. Davant d’aquesta situació Oriol Junqueras ha demanat fermesa i col·laboració al Govern català perquè pugui contribuir al que espera que sigui la continuïtat de la tasca endegada per diversos eurodiputats catalans a Brussel·les en la defensa conjunta dels interessos de Catalunya.

El president del grup parlamentari d'ERC, Oriol Junqueras
El president del grup parlamentari d'ERC, Oriol Junqueras

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web