spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimecres, 26 de novembre de 2014

ERC denuncia que els acords per minimitzar les conseqüències patides per la funció pública no s'han complert

El diputat Sergi Sabrià ha denunciat en una pregunta a la sessió de control del Parlament a la vicepresidenta, Joana Ortega, que 'l'executiu no hagi garantit amb un pacte tancat la 14ª paga de funcionaris i treballadors públics per a l'any vinent i la reversió de les reduccions de jornada per als interins en moments en què s’està parlant a la Taula de Funció Pública'.

Sergi Sabrià ha recordat que 'al març de 2013 ERC i el Govern van tancar un acord per minimitzar les conseqüències dels durs ajustaments econòmics a la funció pública i per prendre mesures exemplaritzants per a que l'esforç fos el més just possible, el més equilibrat entre aquells qui més tenen, i aquells qui menys, entre aquells qui més cobren i aquells que menys'.

El diputat d’ERC ha destacat que en canvi 'l'estat de les coses no ha anat com seria desitjable; no s'ha recuperat la 14a paga dels treballadors públics, els interins segueixen amb el 15% de reducció de jornada, i malgrat tenir establert un límit de sous públics hi ha 17 alts càrrecs de que cobren més que un conseller’. ‘Deu mesos i no hem avançat. Què reclamem si no complim ni el que aprova el Parlament?’, no s'ha complert amb ERC, però sobretot no han complert amb la gent’ ha reblat.

El diputat d'ERC, Sergi Sabrià
El diputat d'ERC, Sergi Sabrià

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web