spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimecres, 8 de maig de 2013

ERC proposa un Pla d’Ocupació per a 1500 persones receptores de la renda mínima

El portaveu en temes d’empresa i ocupació del Grup Parlamentari d’ERC, Oriol Amorós, ha defensat la necessitat d’un Pla específic d’ocupació dirigit a les persones perceptores de la Renda mínima d’Inserció que permeti establir un pont ràpid cap la inserció laboral. ‘D’aquesta manera i donada la situació de crisi actual es permetria també alliberar uns recursos que serien destinats a les 1500 persones que han quedat a les portes de poder ser perceptores de la RMI’.

La interpel·lació que Oriol Amorós ha dirigit al conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, es basa en tres punts principals; el primer seria aquest Pla d’Ocupació específic per la gent de baixa ocupabilitat i perceptors de la RMI, el segon punt inclou una reforma del SOC, fixant el seu caràcter públic i autònom, i el un tercer punt que es centraria en propostes concretes de polítiques d’ocupació del Govern pel que fa a la formació professional.

Amorós ha destacat que la moció que presentarà ERC en el proper ple incidirà en que ‘cal crear un pont ràpid cap a la inserció laboral de les persones que estan rebent la RMI i ha insistit que en la futura reforma de la RMI hi ha d’haver un horitzó de recuperació de la seva universalitat’.

Pel que fa al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) el portaveu adjunt d’ERC ha destacat que ‘ha estat maltractat per l’Estat espanyol amb la seva política de negació de recursos però cal recuperar la seva funcionalitat i la seva eficiència’.

El portaveu adjunt d'ERC, Oriol Amorós
El portaveu adjunt d'ERC, Oriol Amorós

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web