spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimecres, 18 de març de 2015

ERC reclama al conseller Vila que desencalli les obres del corredor Mediterrani entre Vandellós i la Secuita

El diputat del Grup Parlamentari d’ERC, Josep Andreu, ha demanat al conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, que faci d’intermediari entre l’Ajuntament de Vilaseca i ADIF per tal de desencallar les obres del Corredor Mediterrani en el tram entre Vilaseca i La Secuita que porten dos anys i mig aturades per un conflicte amb el col·lector del barri de La Plana.

Andreu ha recordat que a principi d’any ADIF feia pública la notícia que a 8 capitals del Regne d’Espanya hi arribaria l’alta velocitat. El diputat d’ERC ha destacat que ‘caldrà veure quina serà l’afluència real d’usuaris o si s’haurà de tancar com altres trams on s’han enterrat recursos públics sense que hagin tingut cap servei real’.

Josep Andreu ha insistit que ‘es tracta d’un tram que fa 20 anys que està planificat i 15 anys que es van iniciar les obres amb successives aturades i arrancades’. Tenint en compte que des d’ADIF i també des del Govern de la Generalitat s’ha anunciat que el tram podrà estar en funcionament a principis del 2016, Andreu ha reiterat al conseller la demanda que faci d’intermediari en aquest conflicte concret entre ADIF i l’ajuntament de Vilaseca que manté les obres aturades.

Les obres de l'AVE al Camp de Tarragona
Les obres de l'AVE al Camp de Tarragona

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web