spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimarts, 9 de desembre de 2014

ERC sol·licita la compareixença del conseller Boi Ruiz per explicar els augments salarials de directius de l’àmbit sanitari

 
També es demana la compareixença de Josep Mª Pedrosa, director del CatSalut, per les notícies que el relacionen amb una presumpta incompatibilitat i l’accés a informació privilegiada per part de licitants al concurs públic de serveis de rehabilitació.


El portaveu adjunt del Grup Parlamentari d’ERC, Pere Aragonès, ha anunciat que el Grup Parlamentari ha registrat la sol·licitud de compareixença del conseller Boi Ruiz per explicar els augments salarials de directius de l’àmbit sanitari. Aragonès ha explicat que ‘es tracta d’un augment absolutament desproporcionat i va en contra de l’esperit de l’Acord d’Estabilitat en què es demana contenció salarial en correspondència als esforços que han realitzat els treballadors públics. Aquest augment a més incompleix l’acord proposat per ERC que els directius públics no superarien el sou dels consellers’.

Aragonès insisteix que ‘en moments d’esforç dels professionals de l’àmbit de la salut no és adequat un augment salarial dels seus directius i cal demanar explicacions sobre aquest fet en seu parlamentària’.

Pere Aragonès
Pere Aragonès

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web