spotify instagram youtube Twitter Facebook
Divendres, 14 de desembre de 2007

Esquerra acorda amb el Partit del Poble Palestí establir relacions i treballar a nivell parlamentari per ‘desencallar el conflicte’ que viu Palestina

La portaveu adjunta d’Esquerra al Parlament, Anna Simó, s’ha reunit amb la diputada Fuad Rizk, del Partit del Poble Palestí, una formació política d’esquerres i laica que treballa per l’emancipació de Palestina i que forma part del govern d’unitat nacional d’aquesta nació.

La trobada, a la Seu Nacional d’Esquerra, ha establert un contacte entre diputades però també ha iniciat una relació com a representants dels respectius partits. Segons Simó, s’ha tractat el tema de l’ocupació israeliana de Palestina arribant a la conclusió que “està tot molt embolicat i no es veu una resolució a curt termini”.

La portaveu adjunta al Parlament ha explicat que s’ha acordat continuar les relacions entre els dos partits per la coincidència en tres objectius de les formacions: “polítiques d’esquerres, la defensa dels drets civils i dels drets humans i la defensa del dret dels pobles a tenir un estat propi”, ha comentat Simó. Alhora, s’ha plantejat també “la possibilitat de realitzar un treball a nivell parlamentari -que pot ser al Parlament, al Congrés dels Diputats o bé al Parlament europeu- que ajudi a desencallar el conflicte i, per una altra banda, anar a veure sobre el terreny, a Palestina, acompanyats pel Partit del Poble Palestí, per conèixer de primera mà els efectes i les situacions provocades per l’ocupació israeliana”, ha dit Simó.

Anna Simó
Anna Simó

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web