spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dijous, 13 de setembre de 2007

Esquerra demana la compareixença del secretari d’Estat d’Infraestructures a l’Ajuntament de Barcelona

El president del grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, ha afirmat que és necessari i imprescindible que el secretari d’Estat d'Infraestructures comparegui a la propera Comissió d’Urbanisme, Infraestructures i Habitatge. Portabella ha dit que la ciutat no pot reprendre el pols de la normalitat quan el primer dia assenyalat pel mateix Víctor Morlán per passar la prova el servei de trens de rodalies viu una nova jornada marcada per les avaries i els retards que afecten milers d’usuaris. “Les conseqüències van molt més enllà del propi desenvolupament de la vida quotidiana dels afectats, estem parlant de credibilitat i confiança dels ciutadans amb les seves institucions” ha afirmat el líder independentista. En aquest sentit, Portabella ha recordat les declaracions de Morlán, qui havia assegurat que el 12 de setembre seria el dia de la tornada a la normalitat, i ha demanat la compareixença del secretari d’Estat al si del govern de la ciutat.

Portabella ha demanat explicacions davant els problemes reals dels ciutadans i que es concretin solucions puntuals i efectives a les diverses incidències que es produeixen en el dia a dia. Atès que el secretari d’Estat s’ha traslladat a Barcelona per poder seguir de prop la problemàtica del servei, Esquerra ha considerat necessari que els responsables tècnics compareguin als òrgans municipals per donar explicacions als veins de Barcelona i als grups polítics que ho demanin. Segons Portabella, tots els arguments utilitzats fins ara per explicar els incidents ja han quedat superats.

Portabella ha afegit que “més enllà de la mostra pública de les estretes relacions que mantenen PSC i ICV amb el govern central, com es va poder comprovar a la darrera reunió amb la ministra de Foment, la ciutadania necessita respostes clares i una planificació concreta a dia d’avui, quan la ciutat ja és a ple rendiment”.

Jordi Portabella
Jordi Portabella

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web