spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimecres, 14 de febrer de 2007

Esquerra presenta una bateria de preguntes per auditar l'estat de les obres del túnel de Viella

El diputat per Lleida al Congrés, Jordi Ramon, ha registrat per escrit a aquesta cambra una bateria de preguntes dirigides al govern espanyol, amb les quals pensa auditar l'estat actual dels treballs de construcció del túnel de Viella que corresponen a l'executiu espanyol. De la mateixa manera, demana quines mesures preveu posar en marxa el govern de l’Estat espanyol per garantir el bon funcionament de les comunicacions amb la Vall d'Aran en els pròxims mesos.

En el seu escrit, Ramon assenyala que l'esfondrament inutilitza l'accés a la Vall d'Aran i posa al descobert la necessitat de posar en funcionament al més aviat possible el nou túnel, que actualment es troba en construcció.

És per aquest motiu que reclama a l'executiu de Zapatero que expliqui quines mesures té previstes per augmentar la seguretat en el túnel actual mentre no entri en funcionament el nou túnel, i en què consisteixen aquestes mesures.

El diputat també pregunta si Foment té previst accelerar les obres de construcció de la nova infraestructura per tal de reduir el greu endarreriment que pateixen les obres, i insta l'executiu a explicar si el problema originat al túnel actual ocasionarà encara més endarreriments en la construcció.


Jordi Ramon
Jordi Ramon

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web