spotify instagram youtube Twitter Facebook
Divendres, 26 de juny de 2015

Esquerra Republicana participarà a les mobilitzacions en motiu del Dia Internacional per l’Alliberament LGTBI

Com cada 28 de Juny, Dia Internacional de l’Alliberament o l’Orgull LGTBI, Esquerra Republicana tornem a sortir al carrer i a participar (enguany amb el lema 'Cap a un #noupaís de persones lliures') als actes i les mobilitzacions organitzades pel teixit associatiu LGTBI arreu dels Països Catalans, i animem tota la ciutadania a sumar-s'hi.

Des d’Esquerra Republicana refermem el nostre compromís per construir un nou país just i amb igualtat d’oportunitats per a tothom. Un nou país respectuós amb la diversitat sexual i lliure d’homofòbia. Un nou país on el dret d’estimar com vulguem i el de constituir una família formi part del seu ADN.

Per això és molt important que en els propers mesos es completi el desplegament de la Llei contra la LGTBIfòbia, donant-la a conèixer arreu del territori, dictant els reglaments i disposant els recursos econòmics necessaris per tal garantir la seva aplicació. Una tasca a la que s’han de sumar els nous ajuntaments sorgits de les darreres eleccions municipals per tal de fer-la arribar als pobles i ciutats del nostre país. També cal esperar el que canvi polític que s’ha produït al País Valencià i a les Illes, on el PP ha perdut la seva hegemonia després de molts anys, impliqui un avenç pel que fa a les polítiques adreçades al col·lectiu LGTBI.Mobilitzacions organitzades arreu dels Països Catalans

Barcelona (27 de juny)
Pride Barcelona (18h Avinguda Paral·lel/Portal del Santa Madrona)
Manifestació de la Comissió Unitària 28J (18’30h Pl. Universitat)

València (27 de juny)
Manifestació (19’30h Parterre)

Palma (27 de juny)
Manifestació (19h Plaça de Cort)

Carrossa d'Esquerra Republicana a la manifestació Pride Barcelona 2014
Carrossa d'Esquerra Republicana a la manifestació Pride Barcelona 2014

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web