spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimarts, 18 de juliol de 2017

Joan Olòriz, al director general de Trànsit sobre el conflicte amb els examinadors: “Han convertit un problema en tres”

El portaveu d’Esquerra a la comissió de Seguretat Viària del Congrés de Diputats, Joan Olòriz, ha lamentat aquesta tarda davant del director general de Trànsit, Gregorio Serrano, que el conflicte laboral amb els examinadors del carnet de conduir que cueja des de fa setmanes “ha deixat de ser un problema per convertir-se en tres: els examinadors, les autoescoles i els ciutadans que s’han quedat sense opcions per examinar-se”. El director general de Trànsit compareixia davant la comissió per donar la seva visió d’un conflicte que s’enquista.
 
“Em preocupa sortir d’aquí amb la sensació que el conflicte continua”, ha dit Olòriz. Tota l’oposició ha reclamat que es negociï una solució “que podria arribar demà mateix”, ha insistit el diputat republicà, que ha recordat que resolent el litigi pel complement específic que reclamen els examinadors i sobre el qual la pròpia Direcció General s’havia compromès a negociar “se solucionaria el primer problema i, a darrere, els altres dos que no ho eren, si més no tant com ho han acabat essent”.
 
Olòriz, que aquest migdia s’ha reunit amb representants de les autoescoles catalanes i que just abans de la comissió ho ha fet amb altres col·lectius afectats, ha recordat que la Direcció General de Trànsit havia anunciat la voluntat de crear un complement de productivitat transitori. “Facin-ho demà mateix, i continuïn treballant en el complement específic d’acord amb els seus propis compromisos”, ha dit Olòriz.
 
El diputat republicà ha assenyalat que una vegada es resolgui el conflicte amb els examinadors “també caldrà parlar amb les autoescoles per veure els problemes que han  tingut, què fem per recuperar els exàmens perduts i què fem perquè les petites autoescoles que més s’estan veient afectades puguin sobreviure”. Ja n’hi ha, ha recordat, que han hagut de tancar. No es tracta, ha conclòs Olòriz, d’un problema intern “sinó d’un conflicte que afecta molta gent, i que en la mesura que és greu el pitjor que es pot fer és minimitzar-lo”.

Joan Olòriz, aquest dimarts a la comissió de Seguretat Viària del Congrés de Diputats
Joan Olòriz, aquest dimarts a la comissió de Seguretat Viària del Congrés de Diputats

© 2021 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web