spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimecres, 4 de març de 2015

Junqueras: 'L'horari intensiu a la primària incrementa la diferència de resultats en funció de la classe social'

El president del Grup Parlamentari d'ERC, Oriol Junqueras, ha preguntat al president de la Generalitat en quins criteris s'ha fonamentat la decisió que sis escoles catalanes facin jornada intensiva. 'La decisió del Govern respon a un criteri pedagògic o respon a criteris estrictament pressupostaris per estalviar recursos?', ha demanat Junqueras durant la sessió de control del Parlament.

'El consens acadèmic i el consens internacional demostren que implantar la jornada intensiva a les escoles és una proposta errònia: els estudis indiquen que l'horari intensiu a la primària incrementa la diferència de resultats en funció de la classe social'
, ha alertat Junqueras, explicant que ERC defensa una jornada educativa que protegeixi la igualtat d'oportunitats de tots els alumnes. Precisament per potenciar l'escola inclusiva, ERC ha incorporat al pressupost de la Generalitat una partida extraordinària de 10 milions d'euros que servirà per atendre a la diversitat al sistema educatiu.

Junqueras també ha demanat al Govern que no apliqui la Llei Wert a Catalunya perquè 'trenca les bases del model educatiu català'.

El president del Grup Parlamentari d'ERC, Oriol Junqueras, durant la sessió de control del Parlament.
El president del Grup Parlamentari d'ERC, Oriol Junqueras, durant la sessió de control del Parlament.

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web