spotify instagram youtube Twitter Facebook
Divendres, 1 de novembre de 2013

Junqueras: 'Si ens impedeixen físicament anar a votar, seguirem fent tot el possible per votar'

El president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha sortit al pas de les darreres maniobres realitzades per determinats actors polítics, dins i fora de Catalunya, que volen entorpir la celebració d’una consulta per decidir el futur del país. ‘Si ens impedeixen físicament anar a votar, seguirem fent tot el possible per votar. No hi renunciarem en cap cas’, ha dit.


Junqueras ha replicat aquells polítics que intenten dificultar que a final d’aquest 2013 hi hagi una data i una pregunta clara amb una resposta explícita. ‘Volem una pregunta semblant a les que s’han fet a la resta del món’.


En una xerrada d’ERC dins d’un cicle 2014: Decidim Llibertat!, celebrada al Teatre Agustí Solier i Mas de Navarcles, Junqueras ha dit a un auditori ple de gom a gom que ‘estem aquí per ajudar-nos els uns als altres, ens ho juguem tot i no podem perdre gens de temps!’


‘Alguns vaticinen que ERC es quedarà sola defensant una pregunta clara amb resposta explícita’, segons el president de la formació republicana, però aquests mateixos que ho vaticinen ‘obliden que també hi haurà gran part de CiU i d’ICV, molts socialistes, tota la CUP, l’Assemblea Nacional Catalana i tots els participants de la Via Catalana cap a la Independència del passat 11 de setembre’.


Així doncs, Oriol Junqueras ha pronosticat que ‘els que estaran sols, doncs, són alguns vells i nous establishments, que volen imposar preguntes arbre, gens clares i poc explícites’.


El president d’ERC es referma en la resolució aprovada en el darrer debat de Política General al Parlament de Catalunya segons la qual s’ha d’establir una data per la consulta i la pregunta a final d’aquest mateix any. I ha conclòs: ‘Atès que alguns encara dubten, cal una pregunta, clara i amb una resposta explícita’.

Oriol Junqueras, a Navarcles
Oriol Junqueras, a Navarcles

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web