spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimecres, 2 de juliol de 2014

Jutjar 44 estudiants per una acció pacífica a favor d’una educació pública és una clara mostra de la politització de la justícia espanyola

Aquest matí, diversos membres d’Esquerra Republicana han participat a la concentració davant els jutjats, en suport als estudiants que jutjaven per una acció de desobediència pacífica. Aquesta acció va consistir en entrar a la Conselleria d’Educació fa gairebé dos anys per reivindicar una educació pública, de qualitat i en català.

En aquest sentit el president d’Esquerra Republicana a Mallorca, Joan Lladó, ha afirmat que: 'El que varen fer aquests estudiants és un acte de desobediència civil, i és deure de tot demòcrata desobeir lleis injustes. És per això que ens sumam a les seves reivindicacions i declaram que nosaltres també hi hauríem entrat'. Per una altra banda, Lladó també ha recordat que: 'La Conselleria d’Educació és un edifici públic, i els estudiants tan sols varen entrar simbòlicament com a mostra de rebuig a les polítiques en contra d’una educació pública i en català. Que la Conselleria esmerci recursos en denunciar accions pacífiques, no millora el sistema educatiu, sinó que empitjora la democràcia'.

Finalment, Joan Lladó ha manifestat que: 'Demanam l’absolució per els 44 encausats. Consideram que es tracta d’un judici polític, i que els acusen de lluitar a favor d’una educació pública'.

Suport als estudiants
Suport als estudiants

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web