spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimarts, 1 de juliol de 2014

La normalitat amb què es viu al procés català des de l’òptica internacional contrasta amb l’actitud antidemocràtica del Govern espanyol

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’ERC, Oriol Amorós, ha destacat ‘la normalitat amb què es viu al procés català des de l’òptica internacional’. Amorós ha valorat les declaracions de l’ambaixador dels Estats Units a Madrid que en un esmorzar informatiu ha explicat que el seu Govern mira amb interès el procés català i que si Catalunya s’acaba independitzant les empreses nord-americanes s’hi hauran d’adaptar. Amorós assegura que ‘es tracta d’unes declaracions emmarcades dins de la normalitat democràtica que contrasten amb l’actitud rància i antidemocràtica del Govern espanyol’.


Oriol Amorós ha destacat que ‘en els contactes que habitualment manté Esquerra Republicana amb actors internacionals es confirma la normalitat i interès amb que es veu el procés català i ens demanen continuïtat del marc jurídic en l’àmbit de les operacions econòmiques. Una continuïtat garantida donat que en la Catalunya independent les inversions productives i les relacions econòmiques a nivell internacional seguiran sent un puntal econòmic’ ha reblat.

El portaveu adjunt d'Esquerra al Parlament, Oriol Amorós
El portaveu adjunt d'Esquerra al Parlament, Oriol Amorós

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web