spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dilluns, 5 de maig de 2014

La sobirania popular ha de governar Europa

El candidat d’ERC-NECat-Catalunya, Josep-Maria Terricabras, acompanyat dels candidats gironins Bernat Costas i Magda Casamitjana han presentat la campanya de les eleccions al Parlament Europeu a comarques gironines

El candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya-NECat-Catalunya Sí a les eleccions europees, Josep-Maria Terricabras, ha explicat a Girona que ‘la sobirania popular és la que ha de governar Europa, tal i com recull el manifest Piketty, publicat al diari ‘The Guardian’. Terricabras ha explicat que ‘les institucions europees són disfuncionals per servir als objectius de cohesió i benestar’. 'Han de ser els ciutadans qui governin Europa, i no els mercats i les elits econòmiques’.

Terricabras ha fet referència també al maltracte continuat que pateix Catalunya en temes d’infraestructures. ‘Les infraestructures de Catalunya pateixen un endarreriment, sempre s’ha de buscar un finançament especial mentre a Madrid va a càrrec del pressupost’. El candidat s’ha referit al registre de la Guàrdia Civil a la Seu d’ADIF amb la ‘Operación Yogui’. L’ha qualificat d’indignant. ‘L’opacitat d’ADIF ha facilitat una estafa que, presumptament, podria ser molt greu, sobre una obra de gran importància com és l’estació de la Sagrera’. Per això, ha dit, ‘proposem la transparència en la gestió de totes les infraestructures, una investigació a fons i que s’aclareixi tot, així com una descentralització per poder decidir i pagar des de Catalunya les nostres infraestructures’.

És precisament ‘quan no decideix Madrid, que el món s’interessa a connectar amb Catalunya. Així ho demostra, per exemple, el vol Barcelona – Pequín’.

Presentació de la campanya a Girona
Presentació de la campanya a Girona

© 2023 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web