spotify instagram youtube Twitter Facebook
Divendres, 27 d'abril de 2007

Les JERC presenten el programa i el cartell de l'Acampada Jove 2007

El portaveu nacional de les JERC, Pere Aragonès, ha presentat el conjunt d’actuacions que ompliran els propers 12, 13 i 14 de juliol els escenaris de l'Acampada Jove 2007, organitzada per tercera vegada a Sant Celoni. Els organitzadors han expressat la seva satisfacció per la rebuda i la feina feta a la trobada per part de l’Ajuntament d’aquesta localitat.

En aquesta 12a edició destaquen les actuacions d'Els Pets, Discípulos de Otília, Soul Atac, La Troba Kung-Fú, Celtas Cortos, Betagarri, Feliu Ventura, Burman Flash, Ojos de Brujo, Obrint Pas, Berri Txarrak i Dr. Calypso, entre altres formacions. En total, hi haurà més de 25 bandes actuant en els diversos escenaris.

Aragonès ha destacat que el festival de l’Acampada Jove "s`ha consolidat, però té per davant els mateixos reptes que l’escena musical catalana". Per al portaveu de les JERC, l’Acampada Jove "ha de ser el catalitzador dels nous projectes de l’escena musical del nostre país". En aquest sentit, l’Acampada fa una aposta pels grups de música en català incorporant els grups més potents del moment i amb un disc nou al mercat (Obrint Pas, Els Pets i La Troba Kung-Fú). Alhora, Aragonès ha explicat que la proposta del festival vol incorporar "les inquietuds musicals del jovent compromès dels Països Catalans" i reflectir la diversitat d’estils. Per aquest motiu, ha comentat l’actuació de grups que, encara que no cantin en català, aporten "un missatge social important". "El cartell és eclèctic perquè mostra els gustos dels joves catalans", afirma Aragonès. També es destaca l’aposta per la renovació de l’escena musical en català, aportant a l’escenari principal grups com Soul Atac, Burman Flash o Feliu Ventura, i col·laborant amb cinc concursos de maquetes i grups musicals en català.

L’edició de l’any passat va agrupar 38.000 joves dels Països Catalans. El portaveu de les JERC explica que enguany l’objectiu és "mantenir aquesta xifra, encara que s’aspira a créixer". Aragonès ha destacat el vessant cultural de la trobada, on es farà també promoció de la cultura popular i tradicional catalana, i el sentit polític de la convocatòria: "L’Acampada Jove vol fer realitat els desitjos d’emancipació dels joves dels Països Catalans", diu Aragonès , i "recull les propostes del jovent per als seu propis problemes".

Membres de les JERC, amb el cartell de l'Acampada
Membres de les JERC, amb el cartell de l'Acampada

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web