spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimarts, 1 d'abril de 2014

Mentre Esquerra Republicana treballa pel gir social del Govern, el PSC l’estira cap a la dreta

El portaveu adjunt del Grup Parlamentari d’ERC, Oriol Amoròs, assegura que l’acord assolit entre CIU i PSC per Barcelona World demostra que 'mentre Esquerra Republicana treballa pel gir social del Govern, el PSC l’estira cap a la dreta'.

Amorós ha explicat que 'estem en un procés històric molt important i ens han de seguir tots les ciutadans, ningú no es pot quedar enrere'. Amorós assegura que ‘hi ha dues línies diferents de treball. Hi ha una línia d’esquerres, progressista, implantant nous impostos ambientals per aconseguir nous ingressos alhora que un model productiu més net , una bona qualitat ambiental, i el més important, menys retallades. Per altra banda i en sentit contrari hi ha el PSC que s’ha ofert per a fer les dues actuacions més dretanes d’aquesta legislatura: l’externalització del departament comercial de TV3, i rebaixar un possible acord per Barcelona World que hauria d’haver estat exigent i en benefici de la majoria i no d’una ínfima minoria’.

El portaveu adjunt d’ERC ha assegurat que ‘el que ha fet el PSC amb CIU no és un acord sinó una rendició per que s’ha rebaixat el llistó a zero’, i per això ha avançat que si no es canvien els aspectes fonamentals com urbanisme, joc a crèdit i la rebaixa de l’impost del joc, Esquerra votarà en contra d’aquests punts.

El portaveu adjunt d'Esquerra al Parlament, Oriol Amorós
El portaveu adjunt d'Esquerra al Parlament, Oriol Amorós

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web