spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimarts, 28 de novembre de 2017

Rovira: “Presentem una llista preparada, oberta i transversal per assumir els reptes de país”

La secretària general d’Esquerra Republicana, Marta Rovira, ha estat l’encarregada de presentar aquest matí des de la platja del Somorrostro la candidatura d’Esquerra Republicana-Catalunya Sí. “Presentem una llista preparada, oberta i transversal; que ben segur és la llista que hauria volgut Oriol Junqueres, que ens ha ensenyat a fer i que està preparada per assumir els reptes de país que els ciutadans decideixin”, ha explicat la republicana.
 
“Que jo sigui avui aquí presentant la llista és un fet excepcional, aquí hi hauria d'haver el candidat d'Esquerra Republicana que és l'Oriol Junqueras, però un tribunal no competent el manté a la presó per un delicte que gran part de la comunitat jurídica considera que és inexistent”, ha reblat. En aquest sentit, Rovira ha insistit en què “no podem deixar de denunciar-ho i que no podem normalitzar aquestes eleccions”.
 

La secretària general ha recordat que també falten els consellers empresonats Carles Mundó, Dolors Bassa i Raül Romeva, així com els membres exiliats del Govern, Toni Comín i Meritxell Serret. “Denunciarem aquesta falta de presència a l’hora de defensar el nostre projecte”, ha sentenciat.
 
Sobre la candidatura d’Esquerra Republicana-Catalunya Sí, Rovira ha reivindicat que es tracta “d’una candidatura preparada perquè hem combinat el talent especialitzat amb l’experiència parlamentària; oberta perquè hem tornat a obrir les costures del nostre partit al talent arribat de fora i això demostra una generositat importantíssima dels militants i transversal perquè hi tenim representada gent de procedències ideològiques diferents, d’orígens socials i geogràfics molt diversos”. La republicana també ha destacat que es tracta d’una llista cremallera amb “la voluntat de representar el 50% de la societat i que les dones sentin també seva la política”.

Rovira: “Presentem una llista preparada, oberta i transversal per assumir els reptes de país”
Rovira: “Presentem una llista preparada, oberta i transversal per assumir els reptes de país”

© 2023 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web