spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimecres, 13 de setembre de 2017

Rufián, a Sáenz de Santamaría: “Deixin de perseguir impressores i dediquin-se a perseguir corruptes i lladres”

El portaveu adjunt d’Esquerra Republicana al Congrés de Diputats, Gabriel Rufián, ha demanat aquest matí a la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, que “deixin de perseguir impressors i impressores i dediquin-se a perseguir corruptes i lladres”.

Ha estat en la pregunta que li ha adreçat durant la sessió de control al ple del Congrés, on ha mostrat una impressora domèstica, “el cos del delicte”, per denunciar el “ridícul” que el govern espanyol està fent a Catalunya amb operacions com la de la Guàrdia Civil de fa uns dies al setmanari El Vallenc de Valls i a la impremta Indugraf de Constantí, buscant-hi paperetes del referèndum de l'1 d'octubre.
 
Rufián demanava explicacions a la vicepresidenta del govern espanyol per haver assegurat, en relació al ple del Parlament de la setmana passada, que amb la presidenta Carme Forcadell “ha mort la democràcia”. Una idea en què Sáenz de Santamaría ha insistit en la resposta al portaveu republicà.
 
Rufián ha acabat la seva intervenció autoinculpant-se, irònicament, de tenir una papereta a casa. “Espero que no em detinguin, però li juro que és per consum personal. Ens veiem a les urnes”.

Rufián, amb una impressora durant la seva pregunta a Sáenz de Santamaría
Rufián, amb una impressora durant la seva pregunta a Sáenz de Santamaría

© 2019 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web