spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dilluns, 20 de novembre de 2017

Sabrià: “Aquestes eleccions van de decidir qui mana a Catalunya: Rajoy o els catalans”

El portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià, ha explicat que el partit ha tancat una proposta de llista d'Esquerra Republicana- Catalunya Sí que és oberta, transversal, i generosa que vol assemblar-se al país perquè és el que més el pot ajudar. Sabrià ha deixat ben clar que aquesta llista i les eleccions tenen un “objectiu molt clar que és derrotar l'estat a les urnes perquè aquestes eleccions van de decidir qui mana a Catalunya: Rajoy o els catalans”. “Decidirem amb el nostre vot si persistim i tenim un futur millor per la nostra gent o bé acceptem la regressió i la decadència”, ha insistit Sabrià.

Sabrià ha explicat que “volem una Catalunya de valors republicans, ha arribat el moment de fer república i per això ens presentem. Cal omplir les urnes de vots i dir ben clar que aquí qui mana és la ciutadania, contra la repressió i contra el 155, aquesta és la feina que hem de fer”.

El portaveu republicà ha destacat que “quan parlem d'anar a fer república estem parlant de fer tot el que calgui perquè aquesta república tiri endavant, es modernitzi, parlem de reduir el dèficit, de pagar proveïdors a 30 dies, parlem de renda garantida de ciutadania, i parlem de revertir les retallades en sanitat, això ho hem fet des del govern i això és fer República i fer-ho sense demanar permís”.


Sobre l'Agència Europea del Medicament (EMA)


Pendents de l'anunci de la ciutat triada per acollir l'agència europea del Medicament (EMA), Sabrià ha destacat la bona feina que s'ha dut a terme des del Departament amb el conseller Toni Comín al capdavant, “una feina que hem trobat a faltar aquests dies i esperem que aquest treball previ tingui un pes decisiu a l'hora de portar l'agència a Barcelona que seria una empenta molt important a la ciutat”.


El portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià
El portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià

© 2023 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web