spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dilluns, 27 de novembre de 2017

Sabrià: "La disjuntiva és clara, o guanyem les eleccions o ens arrasen"

El portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià, ha explicat que "en el moment on som, la disjuntiva és clara, o guanyem les eleccions o ens arrasen".

Sabrià ha explicat que tenim al davant un Estat autoritari; ho vam veure l'1 d'octubre, enviant la policia als col·legis electorals, ho hem vist amb un sistema judicial polititzat, que ja tenia les decisions preses, i va enviar els nostres representants democràtics a la presó. "La lectura que en faran del resultat del 21D ens ha de preocupar molt. Ens volen guanyar per tenir la legitimitat d'arrasar-ho tot", ha reiterat.

En aquest sentit, Sabrià ha destacat que el 21D "o som més forts que mai, o ells, els del 155, destruiran allò que som; destruiran el model d'escola catalana, destruiran els Mossos, destruiran TV3, ja ni se n'amaguen i Garcia Albiol ha dit amb totes les lletres que tancaran TV3".

Així doncs, Sabrià ha insistit que "les eleccions decidiran qui mana a Catalunya, l'estat espanyol o els catalans, i només podem guanyar per seguir avançant". El portaveu d'Esquerra Republicana assegura que "si perdem, el món entendrà que renunciem, que ja ens està bé la repressió de Madrid i el 21D només hi ha una solució, guanyar o guanyar".

El portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià
El portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià

© 2023 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web