spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dilluns, 20 de gener de 2014

Simó expressa la seva preocupació per l'l'alegria' del PP sobre la sortida de la crisi

Anna Simó, portaveu d'Esquerra Republicana, ha expressat avui la seva 'preocupació per l'alegria del Govern espanyol' davant la sortida de la crisi. Simó ha advertit que l'actual escenari no s'adiu amb les manifestacions optimistes de l'Executiu espanyol. 'Hi ha molts indicadors que revelen que està en escac l'estat del benestar; l'escenari postcrisi amb que ens podem trobar és d'extrema dificultat per a les classes populars' ha assegurat, tota vegada que ha apuntat dades alarmants 'com l'increment del rebut de la llum' que compliquen l'arribada a final de mes de moltes famílies.

La portaveu d'Esquerra República ha recordat el recent informe d'Intermón-Oxfam advertint del creixement de les desigualtats i que les polítiques proposades per abordar la crisi no han fet més que 'castigar a les classes mitjanes i a les persones més desafavorides'. Simó ha assegurat que el Govern espanyol ha desplegat una política que 'castiga els emprenedors i protegeix la gran banca i les empreses oligopolístiques'.

Simó ha recordat que l'atur segueix desbocat 'i les perspectives són molt poc engrescadores', que es segueix collant els autònoms que 'haurien de cotitzar en funció dels seus ingressos o beneficis', que és inadmissible que ens els darrers anys els salaris de la majoria hagin baixat 'mentre els salaris dels alts directius s'han incrementat un 7%' o que la despesa pública en educació o sanitat hagi estat una de les principals perjudicades per la gestió la crisi'.

La portaveu independentista ha apuntat que aquesta és una de les conseqüències de 'patir un Estat que no està al servei de al ciutadania sinó que respon a uns altres tipus d'interessos i prioritats'.

Anna Simó
Anna Simó

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web