spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimecres, 27 d'abril de 2016

Terricabras insta la CE a reaccionar davant l'informe de l'Eurocambra sobre l'Ebre

L'eurodiputat d'Esquerra Republicana, Josep-Maria Terricabras, dóna suport al primer esborrany de l'informe de la delegació europea que va visitar l'Ebre el mes de febrer. L'informe, elaborat en el marc del comitè de Peticions del Parlament Europeu (PE), qüestiona els cabals ecològics del Pla Hidrològic de l'Ebre i planteja a la Comissió Europea (CE) la realització d'un estudi en profunditat sobre la situació de la zona, que hauria de tenir en compte totes les parts interessades. També es demana a la CE que vigili de prop el Pla Hidrològic i al govern espanyol un diàleg "digne de confiança".
 
Per tot això, Terricabras insta la CE a reaccionar: 'Cal que la CE escolti l'opinió dels diputats que han vist sobre el terreny els efectes que tindria un repartiment absolutament embogit de cabals que proposa el Pla Hidrològic', diu el diputat republicà, que exigeix també que l'Estat espanyol hauria de rectificar.
 
'És bo veure que els diputats van constatar els problemes mediambientals que es deriven de la regressió del delta i que ja estan afectant negativament l'hàbitat i les espècies', afegeix. 'La constatació en directe d'aquesta delegació del PE és d'una gran importància per parar de cop el Pla Hidrològic, cosa que confio que passarà aviat', conclou l'eurodiputat.

Terricabras recorda que dies abans de la visita, va demanar que una delegació de la CE visiti també l'Ebre per tenir més coneixement de causa.

Terricabras insta la CE i a l'Estat espanyol a reaccionar davant l'informe de l'Eurocambra sobre l'Ebre
Terricabras insta la CE i a l'Estat espanyol a reaccionar davant l'informe de l'Eurocambra sobre l'Ebre

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web