spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimarts, 10 de febrer de 2015

Un pacte antiterrorista contra drets i llibertats

El diputat d'Esquerra Republicana Joan Tardà ha defensat el vot contrari d’Esquerra Republicana al pacte PP-PSOE per reformar el Codi Penal amb l’excusa de la lluita contra el jihadisme. Una reforma que defensa mesures excepcions per 'subvertir l'ordre constitucional' i que suposa el beneplàcit del PSOE a la cadena perpètua revisable.


Intervenció del diputat d'Esquerra Republicana Joan Tardà

Tardà ha començat deixant molt clara la condemna al jihadisme per després denunciar el ‘monument al cinisme perquè només es serà eficaç en la prevenció si les democràcies deixen de ser el braç armat dels grans grups de capital que espolien els recursos naturals dels territoris del conflicte i si s’actua a favor de la població pobre i exclosa del nostre país, que pot enrolar-se en aquesta bogeria’. Segons Tardà: ‘El pacte és un monument a la mentida perquè saben que no hi ha relació entre jihadisme i odre constitucional. A què ve doncs parlar de subvertir l’ordre constitucional? Cada vegada que firmen un pacte antiterrorista queden les llibertats més amenaçades. Que potser volen aplicar-nos el pacte als catalans si democràticament decidim independitzar-nos?’.

Tardà també ha denunciat que ‘el PP l’aprofita per blindar la cadena perpètua i els socialistes s’ho empassen; aquest pacte és un monument a Maquiavel’. El diputat independentista també ha aprofitat per recordar al PSOE que havien pactat amb totes les forces menys el PP la retirada de la Llei Wert un cop el PP perdés la majoria absoluta, però que l’endemà del pacte el seu secretari general demanava un pacte per l’educació: ‘Són Cánovas i Sagasta, no ens torni a trucar’ ha afirmat Tardà per denunciar la impostura socialista.

Un pacte antiterrorista contra drets i lliberts
Un pacte antiterrorista contra drets i lliberts

© 2020 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web