spotify instagram youtube Twitter Facebook

ORGANIGRAMA

Òrgans de govern d'Esquerra Republicana Òrgans consultius d'Esquerra Republicana Altres òrgans d'Esquerra Republicana Govern de la Generalitat de Catalunya Diputats i diputades Món municipal Diputacions provincials
Carles Mundó

Carles Mundó

Lloc i data de naixement Vic, 03 de març de 1976
Càrrec institucional actual Conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya.
Formació i trajectòria personal Llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i màster en Dret Urbanístic (IDEC-UPF). És advocat en exercici des de 1998, col·legiat de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, i ha estat responsable de l'àrea de Dret Civil a la firma Bufet Vallbé de Barcelona.
Trajectòria cívica En l'àmbit universitari, ha estat membre del Consell Interuniversitari de Catalunya, del Consell Social de la Universitat de Barcelona (UB) i, actualment és membre del Consell Social de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), del qual és president de la Comissió Acadèmica.
És vocal de l'Observatori de Dret Privat de Catalunya, òrgan assessor del Departament de Justícia de la Generalitat. Ha format part del Secretariat del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i ha estat membre del Consell Social de la Llengua Catalana.
Ha estat un dels advocats promotors de l’associació Drets (Drets.cat), dedicada a denunciar els actes de catalanofòbia.
Trajectòria política El 1998 va començar a militar a les JERC i posteriorment a Esquerra. Va representar les JERC al secretariat del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, i va ser membre del Consell Social de la Llengua Catalana i, designat pel Parlament de Catalunya a proposta d’Esquerra, del Consell Social de la UB.
Trajectòria institucional Ha estat cap de Gabinet de la Conselleria d'Educació del desembre de 2003 al maig 2006 i de la Conselleria de Cultura i Mitjans de Comunicació del desembre de 2006 al gener de 2008. Entre gener de 2008 i gener de 2011 va ser secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i president de l'Agència Catalana de Notícies (ACN).
En l'àmbit municipal, ha estat regidor d'ERC a l'Ajuntament de Gurb (Osona) entre 1999 i 2015, on ha assumit les regidories de Cultura, Habitatge i Ensenyament.
Des de gener del 2016, és conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

© Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web