spotify instagram youtube Twitter Facebook

ORGANIGRAMA

Òrgans de govern d'Esquerra Republicana Òrgans consultius d'Esquerra Republicana Altres òrgans d'Esquerra Republicana Govern de la Generalitat de Catalunya Diputats i diputades Món municipal Diputacions provincials

Miquel Àngel Estradé

facebook
Lloc i data de naixement Les Borges Blanques (Garrigues), 10 d'agost de 1957
Càrrec institucional actual Senador
Formació i trajectòria personal És llicenciat en Dret i en Filosofia i Ciències de l'Educació. Ha treballat de secretari d'ajuntament, professor d'FP i consultor d'empresa en recursos humans. Des de l'any 1991 treballa de jurista al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.
Trajectòria cívica Fundà la revista Terrall, de la seva població, i en fou el primer director. Fundà també l'Ateneu Popular Garriguenc. Ha escrit tres llibres d'assaig: Del catalanisme possibilista al nacionalisme radial, El fracàs d'un estat i Nacionalisme i globalització, a més de col·laborar regularment a la premsa lleidatana i a diverses revistes amb articles d'opinió sobre el fet nacional català i altres temes d'actualitat de caràcter polític, social o cultural.
Trajectòria institucional Ha sigut alcalde de les Borges Blanques durant les legislatures 1995-1999 i 1999-2003 i actualment n'és regidor. Durant la darrera legislatura també fou vicepresident del Consell Nacional d'Esquerra. Diputat al Parlament de Catalunya des del 2003.

© Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web