spotify instagram youtube Twitter Facebook

ORGANIGRAMA

Òrgans de govern d'Esquerra Republicana Òrgans consultius d'Esquerra Republicana Altres òrgans d'Esquerra Republicana Govern de la Generalitat de Catalunya Diputats i diputades Món municipal Diputacions provincials

Bernat Picornell

facebook   twitter
Lloc i data de naixement Sant Cugat del Vallès, 22 de desembre de 1989
Càrrec institucional actual Senador
Email [email protected]
Formació i trajectòria personal Llicenciat en Ciències Polítiques i actualment està estudiant Periodisme.
Trajectòria cívica Forma part de diverses entitats. Dos exemples són Bastoners, entitat d'on és membre de la junta directiva, i Castellers, membre de la seva junta durant dos anys. He estat membre també durant dos anys de la comissió de Barraques Sant Cugat i va participar en l'organització de l'Espai d'Arrel, l'espai de la Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat durant la Festa Major, ubicat a la plaça d'Octavià.
A més a més és membre i portaveu de la junta directiva de La Unió Santcugatenca, entitat que actualment s'està intentant revifar i que intenta ser punt de trobada de part del món cultural santcugatenc.
Trajectòria política Militant de la secció local de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya, les JERC, de Sant Cugat del Vallès des de l’any 2004 d'on en ha estat el portaveu des de l'any 2008 fins el desembre de 2012. Des de l'any 2007 també ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat en l'àmbit comarcal i ha estat conseller nacional de les JERC de 2007 a 2015.

© Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web