spotify instagram youtube Twitter Facebook

ORGANIGRAMA

Òrgans de govern d'Esquerra Republicana Òrgans consultius d'Esquerra Republicana Altres òrgans d'Esquerra Republicana Govern de la Generalitat de Catalunya Diputats i diputades Món municipal Diputacions provincials
Carles Ribé

Carles Ribé

facebook
Lloc i data de naixement L'Arboç, 04 de novembre de 1969
Càrrec actual a Esquerra Síndic
Càrrec institucional actual Regidor de l'Arboç
Email [email protected]
Formació i trajectòria personal Va estudiar FP de 2n grau de Tècnic especialista en explotacions agropequàries. Es va especialitzar en la comercialització de vins i caves, i va fundar, com a soci, una empresa dedicada a aquest àmbit, que, a conseqüència de la crisi actual, ha hagut de tancar.
Trajectòria cívica És membre del Ball de diables de l’Arboç des que es va crear el grup infantil l’any 1981. Actualment, i des de l’any 2009, també n’és el president. És membre actiu de la colla castellera Minyons de l’Arboç des de la seva refundació. És soci del Club de tir amb arc de l’Arboç, de la Societat de caçadors de l’Arboç i d’Òmnium Cultural.
Trajectòria política Ha estat president de la secció local d’ERC durant més de 10 anys, i ha estat secretari d’Organització de la Regional del Penedès.
Trajectòria institucional És regidor de l'Arboç des de l’any 1999. Durant les dues últimes legislatures, del 2003 al 2011, n'ha estat alcalde des del setembre del 2005 al juny del 2007, i des del juny del 2009 fins al 2011.

© Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web