spotify instagram youtube Twitter Facebook

ORGANIGRAMA

Òrgans de govern d'Esquerra Republicana Òrgans consultius d'Esquerra Republicana Altres òrgans d'Esquerra Republicana Govern de la Generalitat de Catalunya Diputats i diputades Món municipal Diputacions provincials

Núria Marín i Casas

Lloc i data de naixement Lleida, 11 de març de 1961
Càrrec actual a Esquerra Secretària de la Dona de l’Executiva Regional de Lleida
Càrrec institucional actual Secretària de la Dona de la Regional de Lleida, Regidora a l’Ajuntament de la ciutat i Diputada provincial.
Formació i trajectòria personal Licenciada en Geografia i Història (especialitat historia de l’Art)
Títol Professional de Música (especialitat cant).
Comença la seva tasca professional com a professora de l’Escola de Superior de Turisme de Lleida (adscrita a UDL).
El seu àmbit professional ha estat la docència dins l’educació secundària, ha estat professora a L’Escola d’Arts i Superior de Disseny de Tàrrega i en diversos Instituts de Secundària.
Trajectòria cívica Vinculada al món coral des de ha participat des de molt jove en el moviment coral de Catalunya, ha estat membre de diferents cors, l’Orfeó Lleidatà i l’Orfeó Català durant 4 anys.
Membre de l’Ateneu Popular de Ponent i Òmnium Cultural.
Trajectòria política Comença la seva activitat política com a membre fundador de la Crida a la Solidaritat en defensa de la Llengua, la Cultura i la Nació catalanes del Segrià on assumeix tasques de direcció en l’àmbit comarcal.
Entra a militar a ERC l’any 1989 a la secció local de Lleida i des d’aleshores a participat activament tant en la militància de base com en diverses tasques de responsabilitat dins l’organització territorial del partit.
Primer des la Secretaria d’Acció Cultural de l’Executiva Local de Lleidai després en l’Executiva del Segrià com a secretària de Relacions parlamentàries i assumint la Secretaria d’Organització en una segona etapa.
Continua la seva tasca a nivell Regional activant la Secretaria Regional de la Dona i la Sectorial d’Educació fins que aquestes van desaparèixer a nivell territorial.
Trajectòria institucional Actualment és Secretària de la Dona de la Regional de Lleida, Regidora a l’Ajuntament de la ciutat i Diputada provincial.

© Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web