spotify instagram youtube Twitter Facebook

ORGANIGRAMA

Òrgans de govern d'Esquerra Republicana Òrgans consultius d'Esquerra Republicana Altres òrgans d'Esquerra Republicana Govern de la Generalitat de Catalunya Diputats i diputades Món municipal Diputacions provincials

Adriana Delgado

Lloc i data de naixement Pont de Vilomara, 15 de juny de 1978
Càrrec institucional actual Diputada al Parlament de Catalunya per Barcelona
Formació i trajectòria personal Llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Curs de postgrau sobre ENG/videoperiodisme a l'Institut d'Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra. Curs de postgrau d'especialització en planificació i gestió de serveis i projectes d'informació a la Universitat Oberta de Catalunya.
Ha treballat com a redactora al diari Regió 7 de Manresa (2002-2007) i, en diferents períodes, ha fet de corresponsal al Bages per a Com Ràdio, l'Avui i La Vanguardia. Ha estat assessora en comunicació del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat (2007-2011). Ha treballat com a periodista freelance especialista en comunicació corporativa i 2.0.
Trajectòria política Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya. Presidenta del consell comarcal del Bages (2011-2013). Vicepresidenta i consellera comarcal de règim intern (2013-2015). És secretària de política parlamentària d'ERC Bages i portaveu del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.
Trajectòria institucional Diputada al Parlament de Catalunya amb Junts pel Sí

© Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web