spotify instagram youtube Twitter Facebook

Política Territorial

La Secretaria de Política Territorial d'Esquerra Republicana i les tres sectorials adscrites, abasta un camp de temàtiques ben ample, el que ens obliga a treballar acuradament i de forma transversal, tant pel que fa a les temàtiques com pel que fa a la seva concreció en el territori. Infraestructures viàries i ferroviàries, abastiment energètic i d’aigua, seguretat activa i protecció civil, models urbanístics i habitatge públic...

Reforçar i actualitzar el discurs, en tots els àmbits on calgui decidir una línia de treball o una proposta de governança. Ser capaços de bastir debats i incloure’ls a l’agenda política. Atreure talent que reforci amb rigor les tesis cap a una República Catalana.
Així doncs, la complexitat i l’ambiciós pla de treball estan servits, per això us proposem, debat, transversalitat, rigor, obertura, exigència, modèstia i fermesa dels nostres posicionaments, tot plegat per a construir un discurs singular, atractiu i solvent que reculli el millor de la tradició i la història republicana del nostre partit.


Pots seguir l'activitat de les sectorials de la secretaria al seu bloc:
politicaterritorial.esquerrarepublicana.cat


Ricard Martínez
Secretari de Política Territorial
Esquerra Republicana

© Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web