spotify instagram youtube Twitter Facebook

Secretaria nacional de les Dones

Vivim un moment extraordinari en el que comencem a construir la República, una societat més justa en la que tanta gent ha somniat durant tant de temps.  Un moment fundacional en que volem mantenir els guanys socials pels que tantes generacions dels que ens han precedit han lluitat, millorar les condicions de vida de les persones, avançar en la justícia social.

I forma part d'aquesta justícia social garantir per a les dones la igualtat de la representació pública, el dret al propi cos, la igualtat salarial, el combat implacable contra la violència masclista.
 
Les dones d'Esquerra Republicana volem donar a conèixer els posicionaments i l'actualitat política de les persones del nostre partit, les del nostre entorn i les que ens són referents, en els temes que ens preocupen.

Davant l'oportunitat de construir una nova societat, afrontem el gran repte que sigui igualitària. I ho volem fer treballant en xarxa, teixint complicitats, acumulant el saber que ens han llegat les companyes i companys que ens han precedit i ens acompanyen, aprenent de les persones que són a prop o s'incorporen al nostre projecte.

També pots seguir la nostra activitat a:
dones.esquerrarepublicana.cat


Mireia Mata i Solsona
Vicesecretària General de Gestió del Coneixement, Dones i Entorn

© Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web